Tieners en Twintigers

https://gitaarlesnijmegen.nl
De meeste tieners die al langer gitaarles hebben vinden het vanzelfsprekend om een paar keer per week te oefenen. Verschillende muziekstijlen worden in de les gespeeld. Steeds vaker komen ze zelf met muziekstukken die ze graag willen spelen. Bij de overstap naar de middelbare school ontstaat er soms twijfel. Zowel bij de ouders als bij de leerling. Redden ze het dan nog wel. Natuurlijk zal de brugklasser een nieuw weekritme moeten vinden. Maar vaak gaat dat natuurlijker dan verwacht. Drukker hebben ze het zeker.

Gitaar spelen kan daarbij echt een heerlijke ontspanning zijn. In tussentijd breiden ze wel hun muzikale vaardigheden uit. Tegelijkertijd met lezen, luisteren, cognitieve kennis gekoppeld aan emotie (lees gitaar-speel-plezier). Of je nu met gitaar akkoorden of noten speelt. Linkerhand en rechterhand versterken elkaar in samenspel. Gitaar spelen is daarom nog steeds een unieke combinatie van hersenactiviteit en (fijn-)motoriek. Maar vooral is gitaarspelen erg leuk om te doen. Tieners en twintigers die in de jonge jaren zijn gestopt beginnen soms later toch weer met muziek maken. Dat zegt wel iets.

In alle stijlen komen melodie├źn en akkoorden voor. Dat is geen verschil. Het echte verschil zit in de kwaliteit van uitvoering gekoppeld aan techniek en gehoor. Speel je het stuk wel zoals je het wilt horen. Of klinkt het toch anders. Een paar proeflessen zetten je gehoor en techniek op scherp.

Vind je het wat? Probeer het dan nu. Je hebt ten slotte niets te verliezen. Alleen te winnen. Studenten krijgen natuurlijk een flinke studentenkorting. Stuur nu vrijblijvend een e-mail. WhatsAppen of bellen kan ook.

06 2991 7554

Wat schrijven anderen over mijn gitaarlessen:

“…Als meisje van 9 jaar ben ik begonnen met mijn lessen bij Ed. Inmiddels ben ik student en heb ik alweer 12 jaar les. Dat bevalt nog steeds heel erg goed! De lessen zijn niet alleen leerzaam (Ed is een ontzettend goede gitarist), maar ook erg gezellig.
Ed is flexibel en denkt goed met je mee wat betreft lestijden en stukken die je wil spelen…”

“…Ik ben op mijn zevende begonnen met gitaarles bij Ed, ik vond het altijd heel leuk en gezellig en hij kan goed uitleggen en heeft veel geduld. Je leert ook veel over klassiek en Ed is zelf ook een echt goede gitarist!
Ik ben toen ik veertien was gestopt bij Ed omdat ik richting de pop wilde, toen ben ik een jaar later weer bij Ed gekomen omdat ik het klassiek toch wel miste! Nu ben ik al weer 2,5 maand bij Ed aan het spelen en ik ben blij dat ik ben terug gekomen!…”

“…Ik heb inmiddels al zo’n 10 jaar les bij Ed. Zijn lessen zijn erg leerzaam en vinden altijd in ontspannen sfeer plaats. Bij afwezigheid worden de lessen altijd op een later tijdstip netjes ingehaald. Ed is zeer flexibel wat lestijden betreft, waardoor het goed samengaat met wisselende roosters op school of werk. Ed zelf is een enorm goede gitarist en het is een genot om naar zijn spel te luisteren…”