Guitar Summerschool Nijmegen

Let op: De Guitar Summerschool is verplaatst naar 20 en 21 augustus 2021.

Wil je jouw gitaarvaardigheden en muziekkennis verbeteren of gewoon gezellig in een groep musiceren? Dan is deze summerschool zeker iets voor jou. Op 20 en 21 augustus 2021 vindt voor de zevende keer de Guitar Summerschool Nijmegen plaats. Een tweedaagse summerschool vol gitaarmuziek.

Deze twee zomerdagen zijn ingedeeld in een ochtend-, middag- en avondprogramma. Net als in voorgaande jaren gaan we ook deze summerschool vooral heel veel muziek maken!!! Naast afzonderlijke aanmeldingen kunnen ook duo’s, trio’s, kwartet en meer inschrijven. Gitaar speeltechniek wordt op verzoek behandeld. Dus wederom weer heel veel gitaarmuziek.

De Poort in Groesbeek

In het sfeervolle en in bossen gelegen conferentieoord De Poort in Groesbeek kan in twee zalen worden gemusiceerd. Bij mooi weer kan het project in de zonnige tuinen plaatsvinden. Tussendoor is er naar wens gelegenheid voor een heerlijke boswandeling of een rustmoment in de serre van De Poort.

De Arrangementen

Je kunt deelnemen met en zonder overnachting. Bij de prijs zijn lunches en diners inbegrepen. Kies je voor de overnachting van 20 op 21 augustus, dan is ook het ontbijt op 21 augustus inbegrepen. Studenten schrijven in tegen gereduceerd tarief.

Bij inschrijving voor 25 juli geldt een vroegboekkorting van € 30,00. Inschrijven kan tot 21 augustus. Ben je geïnteresseerd in twee dagen met veel gitaarmuziek en gezelligheid schrijf je dan nu in. Plaatsing gaat op volgorde van volledige inschrijving. Het aantal te plaatsen deelnemers is beperkt.

Guitar Sumerschool 2021
Vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus
09.30 – 22.00u
ArrangementNormaalVroegboekkorting*
Met overnachting€ 400€ 370*
Zonder overnachting€ 350€ 320*

* vroegboekkorting geldt bij inschrijving en betaling voor 25 juli 2021
Als door een corona lockdown  het conferentieoord is gesloten dan wordt het gehele bedrag, minus €10,- administratiekosten, retour gestort.

Hoe reserveer je?

  • Stuur een e-mail met je naam, speelniveau en telefoonnummer via het contact formulier.
  • Maak het gewenste bedrag over op bankrekening nummer:
    IBAN: NL81 INGB 0006367194
    TNV: E.R. Galstaun ovv: GSS21, Je naam en met of zonder overnachting
  • De reservering is pas na ontvangst van betaling definitief.