Guitar Summerschool Nijmegen

Wil je jouw gitaarvaardigheden en muziekkennis verbeteren of gewoon in een groep musiceren? Dan is deze summerschool zeker iets voor jou. Op 24 en 25 augustus 2018 vindt voor de vierde keer de Guitar Summerschool Nijmegen plaats. Een tweedaagse summerschool vol gitaarmuziek.

Deze twee zomerdagen zijn ingedeeld in een ochtend-, middag- en avondprogramma. In tegenstelling tot voorgaande jaren gaan we ook deze summerschool vooral heel veel muziek maken!!! Met het grote ensemble en/of in kleinere bezettingen. Naast afzonderlijke aanmeldingen kunnen zich dus ook duo’s, trio’s, kwartet en meer opgeven. Gitaar speeltechniek wordt op verzoek behandeld. Dus wederom weer heel veel gitaarmuziek en pijnlijke vingers.

De Poort in Groesbeek

In het sfeervolle en in bossen gelegen conferentieoord De Poort in Groesbeek kan in twee zalen worden gemusiceerd. Bij mooi weer kan het project in de rustige en zonnige tuinen plaatsvinden. Tussendoor is er naar wens gelegenheid voor een heerlijke boswandeling of een rustmoment in de serre van De Poort.

De Arrangementen

Je kunt deelnemen met en zonder overnachting. Bij de prijs zijn lunches en diners inbegrepen. Kies je voor de overnachting van 24 op 25 augustus, dan is ook het ontbijt op 25 augustus inbegrepen. Studenten schrijven in tegen gereduceerd tarief.

Bij inschrijving voor 10 juni geldt een vroegboekkorting van € 30,00. Inschrijven kan tot 17 augustus. Ben je geïnteresseerd in twee dagen met veel gitaarmuziek en gezelligheid schrijf je dan nu in. Plaatsing gaat op volgorde van volledige inschrijving. Het aantal te plaatsen deelnemers is beperkt.

Guitar Sumerschool 2018
Vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus
09.30 – 22.00u
ArrangementNormaalVroegboekkorting
Met overnachting€ 330€ 300*
Zonder overnachting€ 280€ 250*

* vroegboek korting geldt bij inschrijving en betaling voor 10 juni 2018

Hoe reserveer je?

  • Stuur een e-mail met je naam, speelniveau en telefoonnummer via het contact formulier.
  • Maak het gewenste bedrag over op bankrekening nummer:

IBAN: NL81 INGB 0006367194
TNV: E.R. Galstaun
ovv: GSS18, Je naam en met of zonder overnachting

  • De reservering is pas na ontvangst van betaling definitief.