Beginnende Volwassenen

 

Dan de groep beginnende volwassenen. Eigenlijk wilden ze altijd al een instrument bespelen. Het is er alleen nooit van gekomen. https://gitaarlesnijmegen.nl

Neemt niet weg dat het best pittig zal zijn. Je linkerhand en rechterhand zijn in het algemeen niet gewend gecontroleerde, fijn-motorische en synchrone bewegingen te maken. Het motorisch apparaat zal ook minder soepel zijn dan decennia daarvoor. Ook noten lezen en ritmegevoel aanleren is best een pittige aangelegenheid. Je kunt je eigenlijk afvragen of gitaar spelen dan nog wel leuk. Het zal je natuurlijk niet verbazen dat ik “ja” zeg. Ik verdien er immers mijn brood mee. Maar muziek maken is een hobby waar veel mensen van genieten. En dat al minstens een paar honderd jaar.

https://gitaarlesnijmegen.nl

Wil je toch starten? Neem dan contact op. Iedereen moet een keer beginnen. En ik help je daarbij. Plan nu je eerste gitaarles. Misschien valt het alsnog mee.

 

Wat schrijven anderen over mijn gitaarlessen:

“…Ik heb al een aantal jaren gitaarles bij de heer Galstaun. De reden hiervoor is uiteraard dat ik erg tevreden ben over zijn manier van les geven. De docent is een erg goede gitarist, eerstegraads docent, conservatorium geschoold die in staat is met geduld en gelijkmatig humeur zijn enthousiasme over te brengen terwijl hij probeert je goed gitaarspelen bij te brengen. Dat dit lukt is voor een goed deel aan hem te danken. Hij is flexibel in lesmateriaal, je kunt eigen muziek aandragen. desnoods worden de stukken omgeschreven naar een lager niveau zodat je toch kunt spelen…”

“…Professionele leraar met veel geduld en aandacht voor details…”

“…Ik ben bij Ed begonnen toen hij nog op het conservatorium zat en dat is dus heel lang geleden. In die tijd begon ik met helemaal niets (geen noten kunnen lezen, nooit les gehad). Wat mij erg heeft aangesproken is het geduld waarmee Ed mij de eerste beginselen heeft bij gebracht en ook de liefde voor gitaarmuziek bij mij heeft doen bloeien…”