De Docent

 

Welkom op mijn docenten pagina. Een hele poos geleden alweer ben ik afgestudeerd aan het conservatorium van Arnhem (tegenwoordig ArtEZ hogeschool voor de kunsten). Mijn passie en specialisatie is nog steeds de akoestische of klassieke gitaar.

Sindsdien werk ik als eerstegraads muziekdocent op De Nieuwe Muziekschool, de praktijk in Nijmegen en als uitvoerend gitarist. Daarnaast ben ik bij diverse activiteiten betrokken. Zo hebben mijn leerlingen actief meegedaan aan masterclasses van Anna Vidovic, organiseer ik concerten, de Guitar Summerschool Nijmegen en de Winterschool Nijmegen. Daarnaast leid ik diverse samenspeel groepen, ben betrokken bij cultuurfestivals, …

Mijn belangrijkste doel is om jonge kinderen en volwassenen te laten genieten van gitaarspelen. Natuurlijk het liefst met een gedegen lesopbouw. Daarnaast wil ik de akoestische gitaar zoveel mogelijk bekendheid geven in Nijmegen en omstreken. Mijn praktijk in Nijmegen heeft dan ook leerlingen uit onder meer Oosterbeek, Wanroij, Molenhoek, Beneden-Leeuwen, Nederasselt. Zij reizen naar Nijmegen voor een leerzame, gezellige gitaarles. Help jij ook mee de akoestische  klassieke gitaar te promoten?

Hopelijk tot snel.

Met hartelijke groet,

Ed Galstaun
Koolemans Beynenstraat 8
6521EV  Nijmegen

E-mail: info@gitaarlesnijmegen.nl
Tel.: 0629197554
Iban: NL81INGB0006367194

Kvk: 09118141
Btwnr.: NL167989182B01