Guitar Summerschool Nijmegen

Guitar Summerschool Nijmegen

Wil je jouw gitaarvaardigheden en muziekkennis verbeteren of gewoon in een groep musiceren? Dan is deze summerschool zeker iets voor jou. Op 25 en 26 augustus vindt voor de derde keer de Guitar Summerschool Nijmegen plaats. Een tweedaagse summerschool vol klassieke gitaarmuziek.

Deze twee zomerdagen zijn ingedeeld in een ochtend-, middag- en avondprogramma. In tegenstelling tot voorgaande jaren gaan we deze summerschool vooral heel veel muziek maken!!! Met het grote ensemble en/of in kleinere bezettingen. Naast afzonderlijke aanmeldingen kunnen zich nu dus ook duo’s, trio’s, kwartet en meer opgeven. De thema’s theorie en gitaarbouwers komen dit jaar te vervallen. Gitaar speeltechniek wordt op verzoek of als warming-up! behandeld. Dus muziek, muziek en muziek.

De Poort in Groesbeek

In het sfeervolle en in bossen gelegen conferentieoord De Poort in Groesbeek kan in twee zalen worden gemusiceerd. Bij mooi weer kan het project in de rustige en zonnige tuinen plaatsvinden. Tussendoor is er naar wens gelegenheid voor een heerlijke boswandeling of een rustmoment in de serre van De Poort.

De Arrangementen

Je kunt deelnemen met en zonder overnachting. Bij de prijs zijn lunches en diners inbegrepen. Kies je voor de overnachting van 25 op 26 augustus, dan is ook het ontbijt op 26 augustus inbegrepen. Studenten schrijven in tegen gereduceerd tarief.

Bij inschrijving voor 20 juli geldt een korting van € 25,00. Inschrijven kan tot 18 augustus. Er kunnen maximaal 12 deelnemers worden geplaatst. Ben je geïnteresseerd in twee dagen met veel gitaarmuziek en gezelligheid schrijf je dan nu in. Plaatsing gaat op volgorde van voledige inschrijving.

Guitar Sumerschool 2017
Vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus
09.30 – 22.00u
Arrangement Normaal Vroegboekkorting
Met overnachting € 310 € 285
Zonder overnachting € 260 € 235

Let op: Vroegboek korting geldt bij inschrijving voor 20 juli 2017

Hoe reserveer je?

Stuur een e-mail met je naam, speelniveau en telefoonnummer via het contact formulier.

Maak het gewenste bedrag over op bankrekening nummer:

IBAN: NL81 INGB 0006367194
TNV:  E.R. Galstaun
ovv:   GSS17, Je naam en vermeldt met of zonder overnachting

Let op:

De reservering is pas na ontvangst van betaling definitief.