Welkom

Gitaarles NijmegenGitaarles Nijmegen | Ed Galstaun Logo

Welkom op de site van Ed Galstaun. De site voor akoestisch klassiek gitaarles door een eerstegraads bevoegd docent. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. Van beginner tot vergevorderd.

Bandoneon&Gitaar tango concert op zondagmiddag 15 januari. Meer informatie op www.gicon.org. Voorkoop t/m woensdag 4 januari.

Geef een gitaarles cadeau. Uniek, educatief en ontspannend. Natuurlijk ook voor jezelf.

Herken je deze gedachte ook? “….ik heb alweer een jaar dezelfde liedjes gespeeld. Saai, met te weinig ontwikkeling…”. Ja? Dan is het nu hoog tijd voor verandering. De oplossing is simpeler dan je denkt. Blijf niet jaren herhalen. Maar breid je repertoire, gitaartechniek en muzikale kennis nu uit. Plan vrijblijvend een gratis proefles of een proefmaand. Muzikale en technische ontwikkeling gegarandeerd. Nog niet overtuigd? Ben je na vier lessen niet tevreden, dan ontvang je het lesgeld terug.

Ik wil vrijblijvend een proefmaand voor €40,-

Wat schrijven anderen over mijn gitaarles en activiteiten

“…”Professionele leraar met veel geduld en aandacht voor details…”

“…Zijn lessen zijn erg leerzaam en vinden altijd in ontspannen sfeer plaats…”

“…Het zijn unieke intieme concerten en goed voor de motivatie van de leerling…

De Gitaarles

In mijn gitaar lespraktijk wordt gespeeld op een https://gitaarlesnijmegen.nlakoestische, klassieke
of Spaanse gitaar. Centraal staat het plezier in gitaar spelen. Naast speelplezier werk je aan je muziekkwaliteit. Daar horen verschillende technieken en basistheorie bij. Denk hierbij aan diverse gitaartechnieken, theorie, solfège, muziekgeschiedenis, muziekanalyse en -beluisteren. Muziek vanaf de renaissance en barok tot modern. Voor deze muziekstijlen hanteer ik naar keuze diverse leer- en speelmethoden. Natuurlijk is er veel ruimte voor jouw wensen, zoals een speciale stijl of akkoorden. Wil je opgeleid worden voor een vakstudie aan het conservatorium? Ook daar help ik je bij. Enkelen gingen je al voor. Kortom, jij bent de gitarist met een muzikale of technische wens. Ik help je mee jouw wens te vervullen.

De Praktijk

Sinds jaren heb ik een dynamische gitaarschool van wekelijks meer dan 65 enthousiaste gitaristen. Kinderen van 6 jaar tot volwassenen van ruim 70 jaar. De leerlingen zijn van alle niveaus, van beginner tot vergevorderd. Gezien de Radboud Universiteit en de HAN in Nijmegen heb ik ook studenten op les. Daarnaast natuurlijk de groep middelbare scholieren. Al deze gitaristen spelen voor hun plezier en/of willen een veel betere amateur gitarist worden.

Meer Gitaar

Naast mijn gitaarlespraktijk begeleid ik
https://gitaarlesnijmegen.nlensembles en organiseer ik gitaarconcerten. Ook treed ik op bij bijzondere gelegenheden als recepties, diners,  begrafenissen en bruiloften.

Neem voor meer informatie over gitaarles of een van de andere activiteiten vrijblijvend contact op:

06 2919 7554